банер

AGG Solar Mobile Lighting Tower – Напојување на посветла иднина со соларна енергија!

AGG соларна мобилна кула за осветлувањекористи сончево зрачење како извор на енергија. Во споредба со традиционалните кула за осветлување, AGG соларната мобилна кула за осветлување не бара полнење гориво за време на работата и затоа нуди поеколошки и поекономични перформанси.

 

Како компанија посветена на иновациите, AGG е посветена да го направи светот подобро место со постојано иновирање и производство на производи кои користат чиста енергија. Напојување на светот со чиста соларна енергија, а истовремено помагајќи им на нашите клиенти да постигнат поголем успех.

 

Постојат неколку предности на кулите за соларни мобилни осветлување AGG:

 

● Нулта емисија на штетни гасови и еколошки

● Низок шум и мали пречки

● Краток циклус на одржување

● Способност за соларно брзо полнење

● Батерија за 32-часовно и 100% континуирано осветлување

● Покриеност на осветлување 1600 m² со 5 лукс

(Забелешка: Податоци споредени со традиционалните кули за осветлување.)

https://www.aggpower.com/

AGG соларната мобилна кула за осветлување е способна да обезбеди флексибилна и динамична поддршка за осветлување за апликации како што сенафта и гас, рударство, градежништво, нискоградба, патен инженеринг, осветлување на паркинзи, осветлување на надворешни настани, спасување во итни случаи и земјоделство, итн.

 

If you are interested in AGG solar mobile lighting towers or other products, please feel free to contact our team via email: info@aggpower.com.


Време на објавување: Јуни-08-2023 година