банер

Добредојдовте во Посетете ја AGG на POWERGEN International 2024

powergen,powergeneration,powergenerator,expo,изложба,powerexpo,aggpower,agg

Задоволни сме што AGG ќе присуствува на 23-25 ​​јануари 2024 годинаPOWERGEN International. Добредојдени сте да не посетите на штандот 1819, каде што ќе имаме присутни специјализирани колеги за да ве запознаат со иновативните производи за производство на енергија на AGG и да разговараат кои производи се погодни за одредени типови на апликации. Со нетрпение ја очекуваме вашата посета!

 

Штанд:1819 година

Датум:23 – 25 јануари 2024 година

Адреса:Конгресен центар Ернест Н. Мориал, Њу Орлеанс, Луизијана

За POWERGEN International

POWERGEN International е водечка конференција и изложба фокусирана на индустријата за производство на електрична енергија. Тој обединува професионалци, експерти и компании од различни сектори поврзани со производство на електрична енергија, вклучително и комунални услуги, производители, програмери и даватели на услуги. Настанот обезбедува платформа за вмрежување, споделување знаење и прикажување на најновите достигнувања во технологиите, решенијата и услугите за производство на енергија.

 

Учесниците можат да присуствуваат на информативни сесии, панел дискусии и да истражуваат широк спектар на изложби за да останат ажурирани за трендовите во индустријата и да ги поттикнуваат деловните соработки. Значи, без разлика дали сте заинтересирани за обновливи извори на енергија, конвенционални извори на енергија, складирање енергија или модернизација на мрежата, POWERGEN International нуди вредни сознанија и можности за зајакнување на вашето знаење од индустријата.


Време на објавување: Јан-18-2024 година