банер

Издржи 500-часовен тест за прскање сол и 300-часовен тест за изложеност на УВ - генераторските комплети AGG се сертифицирани за SGS

ПодТест со спреј за солиТест за изложеност на УВспроведено одSGS, примерокот од лим наНадстрешницата на генераторскиот сет AGG се покажа како задоволителна антикорозивна и атмосферска изведба во средина со висока солена, висока влажност и силна изложеност на УВ.

Како еден од основните делови на комплетот генератор, отпорноста на корозија и временските услови на настрешницата на генераторот во голема мера влијае на работниот век на комплетот генератор. Настрешница со висока издржливост, добри антикорозивни и временски отпорни перформанси може значително да ги намали пречките и ерозијата предизвикани од суровата надворешна средина на опремата и да гарантира долга и стабилна работа на проектот.

 

Ригорозно производство, докажан супериорен квалитет

 

AGG го смета квалитетот како свој живот и секогаш строго се придржува до системот за меѓународни стандарди за квалитет ISO9001 во производниот процес. Од процесот на предтретман на одмастување, отстранување бигор и фосфатирање на настрешницата, до електростатско премачкување во прав, стврднување, печење и финална проверка......... Со ригорозен и високо-стандарден став, AGG продолжува да го развива и оптимизира производствени материјали, технологии и уреди за производство на висококвалитетни производи.

https://www.aggpower.com/

Време на објавување: август-05-2022 година