fu'a

AGG Su'e Su'ega Genset Rain: Fausia e Tatalia Tulaga Sili ona Saua ile Nofoaga

O le fa'aaogaina o le vai o le a mafua ai le pala ma fa'aleagaina mea faigaluega i totonu o le seti afi. O le mea lea, o le maualuga o le susu o le seti generator e fesoʻotaʻi saʻo i le faʻatinoina o meafaigaluega uma ma le faʻaogaina o le galuega.

https://www.aggpower.com/

Ina ia faʻamaonia le faʻatinoina o le faʻaogaina o seti afi a le AGG ma faʻaleleia atili le le susu o seti afi, na faʻatautaia e le AGG se taamilosaga o timuga i luga o ana seti afi e le susu e tusa ai ma le GBT 4208-2017 Degrees o le puipuiga o loʻo tuʻuina atu e le paʻu (IP code). ).

 

O meafaigaluega suʻesuʻe na faʻaaogaina i lenei suʻega timuga na atiaʻe e le AGG, lea e mafai ona faʻataʻitaʻiina le siosiomaga masani o timuga ma faʻataʻitaʻiina le faʻatinoina o timuga / faʻafefe vai o le seti afi, faasaienisi ma talafeagai.

 

O le faʻaogaina o masini suʻesuʻe o loʻo faʻaaogaina i lenei suʻega ua mamanuina ma le tele o pulumu faʻapipiʻi, lea e mafai ona faʻafefeina le seti afi mai le tele o tulimanu. O le taimi e faʻafefe ai, vaega ma le mamafa o meafaigaluega suʻega e mafai ona faʻatonutonuina e se faiga faʻatonutonu e faʻataʻitaʻi ai le siosiomaga masani o timuga ma maua ai faʻamaumauga e le susu o seti afi AGG i lalo o tulaga timuga eseese. E le gata i lea, e mafai foʻi ona faʻamaonia saʻo le taʻavale i totonu o le afi afi.

Le fa'atinoina o le fa'aogaina o le seti afi o se tasi lea o fa'atinoga fa'avae o oloa fa'atupu fa'aputu maualuga. O lenei suʻega e le gata na faʻamaonia ai o seti afi a le AGG o loʻo i ai se faʻatinoga lelei e le susu, ae na maua saʻo ai vaega leakage natia o seti faʻatasi ai ma le fesoasoani a le faiga faʻatonutonu atamai, lea na maua ai se faʻatonuga manino mo le faʻaleleia atili o oloa mulimuli ane.


Taimi meli: Oke-26-2022